Retourneren

Het kan voorkomen  dat jouw bestelling niet volledig naar wens is of dat je het artikel toch niet nodig blijkt te hebben. Het is mogelijk om uw bestelling retourneren.

14 Dagen de tijd om uw retour aan te melden

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Na aanmelding van uw retourmelding heeft u nog eens 14 dagen om ook product ook daadwerkelijk retour te sturen.

De retourprocedure van Quick Quality People

  1. Het is mogelijk uw retour aan te melden door een E-mail te sturen naar ons klantenservice team. Stuur email voor het aanmelden van een retour.
  2. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worde. Zorg ervoor dat eventuele extra papieren (denk aan bijv. een handleiding) hierbij zijn inbegrepen.
  3. Na aanmelding van uw retour dient u het product binnen 14 dagen terug te sturen naar het retour adres: Arenstraat 4, 6135KT te Sittard.
  4. Verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed door Quick Quality People
  5. Wij vragen u vriendelijk het volgende formulier in te vullen en ook op te sturen naar klantenservice@qqp.nl: https://www.qqp.nl/retour.docx
  6. Na ontvangst van uw retour zullen wij het geld binnen uiterlijk 14 werkdagen terugstorten op de door u gebruikte rekening. Mocht u gebruik hebben gemaakt van ‘achteraf betalen’, dan komt deze factuur te vervallen.
De waardering van www.qqp.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 21 reviews.